Σειρές Dermedics

Cosmetics


Mesotherapy

Mesotherapy

Κοκτέιλ Ορού Μεσοθεραπείας

Επαγγελματικά φαρμακοκαλλυντικά για παγκόσμια ομορφιά

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από τη DERMEDICS™

Η ΣΕΙΡΑ MESO από τη DERMEDICS™ είναι μία μοναδική συλλογή από επαγγελματικά φαρμακοκαλλυντικά για μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες αφιερωμένη στη θεραπεία κύριων κοινών προβλημάτων δέρματος, όπως: ακμή, ροδόχρους ακμή, ουλές ακμής, γήρανση και φωτογήρανση, υπερμελάχρωση, αποχρωματισμός, ρυτίδες, χαλάρωση, τραύμα μετά τον ήλιο, έκζεμα, φλεγμονή, σπασμένα αιμοφόρα αγγεία, ερυθρίαση, αφυδάτωση, δασυτριχισμός, αλωπεκία, παχυσαρκία και ραγάδες.

Η ΣΕΙΡΑ MESO από τη DERMEDICS™ έχει δημιουργηθεί από τα πιο πρωτοποριακά ενεργά συστατικά, όπως: βλαστοκύτταρα φυτών, πεπτίδια, λιποσώματα, φύκια, φυτικά εκχυλίσματα, μέταλλα και βιταμίνες – όλα για να παρέχουν ασφαλή, άμεσα και διαρκή αποτελέσματα ομορφιάς χωρίς ερεθισμούς.

Προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής και ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά των ορών MESO της DERMEDICS™ σε συνδυασμό με επαγγελματικές θεραπείες ομορφιάς παρέχουν εκπληκτικά αποτελέσματα ορατά αμέσως μόνο μετά από μία θεραπεία!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από τη DERMEDICS™

Δείτε τα προϊόντα


acne series dermedics

Acne Series

ΣΕΙΡΑ ACNE από την DERMEDICS®

Τώρα στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ μας!

√ Αποτελεσματικές θεραπείες κατά της ακμής!

√ Μείωση ατελειών!

√ Βαθύς καθαρισμός χωρίς ερεθισμούς!

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ®

Δείτε τα προϊόντα


CALM Series

Calm Series

Ήρεμη φροντίδα για την ανακούφιση των τραυματισμών του δέρματος

Δερμοκαλλυντικά για ευαίσθητο δέρμα
Υποαλλεργικά. Χωρίς παραβένες.

Η ΣΕΙΡΑ CALM από τη DERMEDICS™ είναι μία συλλογή επαγγελματικών δερμοκαλλυντικών σχεδιασμένων για να βοηθήσουν την ανακούφιση της ενόχλησης που σχετίζεται με ασθενές, κνησμώδες, πολύ ερεθισμένο, υπερβολικά ξηρό ή ερυθρό δέρμα σχετικό με φλεγμονή και οξείδωση που προκαλείται από έντονη υπεριώδη ακτινοβολία.

Η ΣΕΙΡΑ CALM υποστηρίζει αποτελεσματικά τη μείωση της φλεγμονής διαφορετικής προέλευσης, όπως: έγκαυμα από ήλιο, ακμή, αφυδάτωση, μηχανική ζημιά της δερματικής δομής – κατά τη διάρκεια θεραπείας με λέιζερ, μικροδερμοαπόξεση ή απολέπιση από χημικές αποξέσεις συμπεριλαμβανομένων των γλυκολικών.

Η ΣΕΙΡΑ CALM προωθεί την νεαρή και υγιή εμφάνιση του δέρματος παρέχοντας μία επίδραση αντιγήρανσης στο δέρμα σε 7 επίπεδα: αντιοξείδωση, αντι-ερυθρότητα, αντι-ελαστάσης, αντι-κολλαγενάσης, αντι-υαλουρονιδάσης, αντι-γλυκοζυλίωσης – έτσι: Αντιφλεγμονώδης δράση.

Η ΣΕΙΡΑ CALM περιέχει δύο κατηγορίες προϊόντων:
1)Απαλά και αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά για καθαρισμό δέρματος
2)Πλούσια διαμορφωμένα, φυσιολογικά δερμοκαλλυντικά για φροντίδα δέρματος (χωρίς αρώματα)

Η συλλογή προϊόντων καθαρισμού είναι κατάλληλη για δέρματα όλων των ηλικιών, και έτσι συνιστάται για χρήση σε οίκους ομορφιάς στο πρώτο στάδιο της θεραπείας: αφαίρεση μακιγιάζ, καθαρισμός και απολέπιση – τα οποία είναι απαραίτητα για την προετοιμασία του δέρματος για τις κύριες θεραπείες ομορφιάς.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


ECM series

Ecm Series

Ένα νέο όπλο ενάντια στη χαλάρωση του δέρματος
Για τη βελτίωση του σχήματος, της υφής και συνοχής του προσώπου

Εκπληκτική καινοτομία: φαινόμενο αντιβαρύτητας!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Η ΣΕΙΡΑ ECM από τη DERMEDICS™ είναι μία συλλογή από επαγγελματικά δερμοκαλλυντικά σχεδιασμένα για έντονες διαδικασίες αντιγήρανσης που αποσκοπούν στην επαναπύκνωση του δέρματος το οποίο τελικά οδηγεί σε εμφανή ανύψωση και διαμόρφωση της γραμμής του σαγονιού – το φαινόμενο περιγράμματος.

Η ΣΕΙΡΑ ECM διεγείρει τη σύνθεση ελαστίνης καθώς και ευνοεί μία σωστή και λειτουργική αρχιτεκτονική ελαστικών ινών επιφέροντας τα πιο σημαντικά στοιχεία που εμπλέκονται στη δομή ιστών.

Χάρη στις ιδιότητες της η ΣΕΙΡΑ ECM συνιστάται για τη θεραπεία όλων των περιοχών του δέρματος με εμφανή απώλεια της δομής του δέρματος και συνοχής στο πρόσωπο και λαιμό κάτι που οδηγεί στη δημιουργία μεγάλων γραμμών, βαθιών ρυτίδων και χαλαρού δέρματος (έλλειψη σταθερότητας και ελαστικότητας).

Οι μοναδικές ιδιότητες των προϊόντων τους επιτρέπουν να είναι αποτελεσματικά και στη μείωση εμφάνισης ραγάδων και ουλών (συμπεριλαμβανομένων ουλών μετά την ακμή).

ECM = αρτικόλεξο από: Extra-Cellular Matrix (Εξω-κυτταρική Μήτρα).
Το ECM είναι ένα δίκτυο μη ζωντανού ιστού που παρέχει υποστήριξη στα κύτταρα.

Ο όρος «extra-cellular» στην ουσία σημαίνει «έξω από το κύτταρο» – και εξηγεί που βρίσκεται το δίκτυο.

Δείτε τα προϊόντα


GEN'X Series

Gen'x Series

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
Εξαιρετική πηγή νεότητας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
GEN’X-17-GAA™
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ DNA & RNA | ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΟΜΕΡΩΝ

Η ΣΕΙΡΑ GEN’X ΑΠΟ ΤΗ DERMEDICS™ είναι επαγγελματική, ανώτατη συλλογή πλούσια διαμορφωμένων, πολυτελών δερμοκαλλυντικών αφιερωμένων στις θεραπείες με κύρος που αποσκοπούν στη γενική αναζωογόνηση για όλες τις βιολογικές δεκαετίες κυττάρων δέρματος.

Η ΣΕΙΡΑ GEN’X επανεργοποιεί τους παράγοντες αποτοξίνωσης και κυτταρικής επισκευής στο επίπεδο του DNA & RNA και έτσι είναι απολύτως απαραίτητη σε καθημερινές θεραπείες φροντίδας του δέρματος.

Η ΣΕΙΡΑ GEN’X περιέχει τα πιο πολύτιμα καλλυντικά πρωτοποριακά συστατικά, όπως βλαστοκύτταρα, δηλητήριο μέλισσας, συνένζυμο Q10, πεπτίδια, λιποσώματα και πολλά άλλα – όλα για να ενεργοποιήσουν τη γενική διαδικασία αντιγήρανσης που ξυπνά μία Εξαιρετικής Πηγή Νεότητας™.

Τα αποτελέσματα της ΣΕΙΡΑΣ GEN’X και η τελευταία τεχνολογία GEN’X-17-GAA™ μιλούν από μόνα τους, και μπορείτε να ζητήστε τα ΔΩΡΕΑΝ μίνι δείγματα για την αποκατάσταση της νεανικής σας εμφάνισης από ΣΗΜΕΡΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


HYDRA series

Hydra+ Series

SPA ALLURE – εκπληκτική αναζωογόνηση του δέρματος σας

Απόσταγμα Αναζωογόνησης Νεότητας
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΙΟ!
SPA ALLURE™

Η ΣΕΙΡΑ HYDRA+ από τη DERMEDICS™ είναι μία συλλογή από πλούσια διαμορφωμένα, πολυτελή δερμοκαλλυντικά αφιερωμένα σε θεραπείες δέρματος υψηλού κύρους που στοχεύουν στη βαθιά οξυγόνωση, ενυδάτωση, επαναμεταλλικοποίηση, αναζωογόνηση, ανθεκτικότητα και ανανέωση.

Η ΣΕΙΡΑ HYDRA+ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς όρια ηλικίας και θα πρέπει να θεωρείται ως ουσιώδης στην καθημερινότητα ομορφιάς.

Η ΣΕΙΡΑ HYDRA+ περιέχει λιποσώματα οξυγόνου, φύκη χιονιού, SPA DCX™ και άλλα εκπληκτικά συστατικά – όλα για να παρέχουν ένα εκπληκτικό ενυδατικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης για το δέρμα σας – μία πραγματική Γοητεία ΣΠΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


Lift series

Lift Series

Εκπληκτική καινοτομία!
Εξάλειψη των ρυτίδων σε λίγα δευτερόλεπτα
Μη επεμβατική ανύψωση μόνο σε 1 μήνα!

Εκπληκτική καινοτομία!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η ΣΕΙΡΑ LIFT από τη DERMEDICS™ είναι μία αποκλειστική συλλογή δερμοκαλλυντικών με επίδραση παρόμοια με ΒΤΧ (εναλλακτικό της Βοτουλινικής τοξίνης) σχεδιασμένο να παρέχει αποτελεσματική ανύψωση και ορατή μείωση των ρυτίδων – πραγματικά αποτελέσματα.

Επίσης, η ΣΕΙΡΑ LIFT παρέχει επιπλέον αποτελεσματικότητα πολλαπλών κατευθύνσεων εναντίον της γήρανσης του δέρματος – ενυδατώνει, τρέφει, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος για την αποκατάσταση μίας υγιέστερης και νεότερης εμφάνισης του δέρματος.

Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη για όλα τα είδη δέρματος ηλικιών άνω των 40 ετών.

Για να απολαύσετε μία πραγματική διακοπή γήρανσης, για να ακινητοποιείστε τη γήρανση δοκιμάστε τη ΣΕΙΡΑ LIFT και συνεχίστε να χαμογελάτε!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


MENO series

Meno Series

Σειρά MENO από την DERMEDICS® με μοναδική τεχνολογία NEURO-GAD ™ είναι μια πραγματική νευρο-καλλυντική καινοτομία! Η νευρο-προστατευτική δράση της αναστέλλει τη νευρο-γήρανση και αποκαθιστά μια υγιή επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των ινοβλαστών, προστατεύοντας έτσι τα δερματικά κύτταρα από την πρόωρη γήρανση.

Η σειρά MENO προστατεύει τους νευρώνες από το νευροεκφυλισμό και την εξωκυτταρική μήτρα από την τοξικότητα της νευροβλάστωσης. Επιπλέον προστατεύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης από την τοξικότητα των νευρώνων. Υπό αυτές τις συνθήκες, η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επανενεργοποιείται, οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται και η υφή του δέρματος γίνεται πιο ομαλή.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


PEEL series

Peel Series

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Διαδικασίες χωρίς πόνο!
Χημικές αποξέσεις

Η DERMEDICS® παρουσιάζει μία πρωτοποριακή γκάμα πολυ-λειτουργικών χημικών αποξέσεων κατάλληλων για μία ποικιλία τύπων δέρματος, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δερματικών κυττάρων στη λεύκανση, αναζωογόνηση, μείωση ακμής και δερματικών ατελειών (σημάδια και λεκέδες μετά την ακμή).

Η πυκνότητα των τζελ απόξεσης δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

 • Πιθανότητα παρατεταμένης διάρκειας εφαρμογής χωρίς γρήγορη εξάτμιση από την επιφάνεια του δέρματος και χωρίς υπερβολική απολέπιση της κεράτινης στοιβάδας ως παρενέργεια
 • Μειωμένος στο ελάχιστο τραυματισμός και ερυθρότητα του δέρματος
 • Μειωμένη στο ελάχιστο επώδυνη ενόχληση για τον ασθενή
 • Ευκολία χρήσης για το χρήστη: παρέχει ευκολία εφαρμογής: δεν χρειάζεστε ένα μπολ ή άλλα αξεσουάρ τυπικά για οξέα – απλά χρειάζεστε γάντια απόξεσης μίας χρήσης
 • Το προϊόν παραμένει στο δέρμα σε μία θέση όπου το τοποθετείτε, έτσι ώστε μπορείτε να ελέγχετε πλήρως την εφαρμογή του χωρίς οποιονδήποτε κίνδυνο διαρροής στο λαιμό ή αυτιά του ασθενή
 • Οι αποξέσεις μπορούν να εφαρμοστούν ως στρώματα (ανάλογα με την ανάγκη)
 • Μπορούν να αναμειχθούν κατά τη διάρκεια μίας θεραπείας (π.χ. 3 τύποι αποξέσεων: στρώμα ανά στρώμα)

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από τη DERMEDICS™

Δείτε τα προϊόντα


slim-dermedics

Slim Series

ΑΝΤΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ + ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Η DERMEDICS™ παρουσιάζει την τελευταία, αποτελεσματική, επαγγελματική και έξυπνη προσέγγιση στις θεραπείες αδυνατίσματος, με βάση μία τετραδιάστατη διαδικασία εναντίον της τοπικής παχυσαρκίας και μείωση κυτταρίτιδας που στοχεύει στην:

1)Ενεργοποίηση της λιπόλυσης
2)Βελτίωση της ελαστικότητας (φαινόμενο περιγράμματος)
3)Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας (λεμφική απορροή + αποτοξίνωση κυττάρων)
4)Αντιφλεγμονώδη δράση

Απολαύστε τις θεραπείες της ΣΕΙΡΑΣ SLIM από τη DERMEDICS™

Δείτε τα προϊόντα


dermedics spf series

UV / Spf Series

Η σειρά UV / SPF από την DERMEDICS® παρουσιάζει μια προηγμένη και καινοτόμο τεχνογνωσία, που επιτρέπει την προσφορά μη λιπαρής κρέμας ελαφριάς υφής με ευρύ φάσμα προστασίας από UVA / UVB σε υψηλό επίπεδο. Premium φροντίδα για φυσιολογικό έως συνδυασμένο δέρμα όλων των ηλικιών με οφέλη κατά της γήρανσης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – από την DERMEDICS®

Δείτε τα προϊόντα


white series dermedics

White Series

Η σειρά YOUTH EXPERT ™ WHITE από την DERMEDICS® είναι μια μοναδική συλλογή επαγγελματικών καλλυντικών βασισμένων στη MELA-OUT ™ HD Brightening Technology – ένας αποτελεσματικός συνδυασμός ισχυρών λευκαντικών και λαμπρυντικών ενεργών συστατικών για λαμπερό δέρμα και αποχρωματισμό σε πραγματική κλίμακα – καινοτομία – Pristine Bright για άψογη χροιά!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Rosy Radiance
& Porcelaine Lumineuse

ΑΜΕΣΗ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Δείτε τα προϊόντα


bb glow

BB Glow

BB Glow;
η πραγματική ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
ΑΠΟ ΤΟ 2013

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ
ΑΜΕΣΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΝ ΓΥΑΛΙ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ROSY RADIANCE
& PORCELAINE LUMINEUSE

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΗ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

ΑΜΕΣΗ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ!

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ®

Δείτε τα προϊόντα


Cosmetic

Cosmetic Gels

Η DERMEDICS προσφέρει gels με βάση το νερό για θεραπείες νοσοκομειακής, κλινικής και αισθητικής ιατρικής.

Δείτε τα προϊόντα


Medical Gels

Medical Gels

Η DERMEDICS προσφέρει gels με βάση το νερό για θεραπείες νοσοκομειακής, κλινικής και αισθητικής ιατρικής.

Δείτε τα προϊόντα


laser lipolysis

LipoContour

LipoContour ™
Λιπόλυση με λέιζερ

Λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ!
Ίσως το πιο ισχυρό σύστημα στην παγκόσμια αγορά ομορφιάς!
Ισχύς εξόδου των διόδων λέιζερ 200mW!

3 χρόνια εγγύηση
Χάστε 5-10 εκ
σε 2 εβδομάδες *!

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !
* Ανάλογα με τον αριθμό των θεραπειών, τη θέση του λίπους και την κατάσταση του λιπώδους ιστού.

ΝΕΑ ΑΠΟ DERMEDICS®!
Το LipoContour ™ είναι μια μη επεμβατική διαδικασία λιπόλυσης με λέιζερ που χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ για να εισχωρήσει με ασφάλεια στο δέρμα του ασθενούς για να απελευθερώσει το λίπος από τα λιπώδη κύτταρα με βιοδιέγερση της μεμβράνης των λιποκυττάρων.

Το LipoContour ™ παρέχει:

 •  Για ασθενή: ανώδυνο και ασφαλές αδυνάτισμα
 • Για σαλόνι: γρήγορη απόδοση επένδυσης
 • Για όλους: υψηλή ικανοποίηση!

3-Διαστατική δράση!

 • Αδυνάτισμα (μείωση λίπους + αποτοξίνωση δέρματος)
 • Διαμόρφωση σώματος (αποτέλεσμα σύσφιξης του δέρματος από την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης!)
 • Μείωση της κυτταρίτιδας (βελτιωμένη υφή του δέρματος – όχι πια δέρμα φλούδας πορτοκαλιού!)

Δείτε τα προϊόντα

espa